REFERENTIES


“Werken met Anne is een bijzonder prettige ervaring. Haar open manier van communiceren en oprechte interesse maken dat Anne iemand is ‘die je er graag bij hebt’. Anne heeft passie voor de dingen die ze doet en heeft aanstekelijk enthousiasme. Samenwerken met Anne staat garant voor creativiteit en een frisse blik; gewoon eens anders tegen dingen aankijken en dat ook bespreekbaar maken, dat is haar kracht. Anne brengt ook structuur aan, zorgt voor duidelijke doelen en heldere afspraken. Ook dat maakt haar een zeer geziene samenwerkingspartner.”

Claudia Algra | Hoofd Adviesgroep bij Royal HaskoningDHV


"Anne is een fijne en flexibele collega om mee samen te werken binnen ons centrum. Binnen haar lesdagen zorgt zij voor een veilige sfeer en heeft zij oog voor wat cursisten nodig hebben. Haar positieve energie en open houding maken haar tot een geliefd docent!"

Simone de Groot | Arterre Holistisch opleiding- en kindercentrum


"Anne is analytisch en gestructureerd en heeft tegelijkertijd oog voor het grotere plaatje. Ze is sterk in het begeleiden van processen. Ze weet de juiste vragen te stellen om effectief en doelgericht te werken. Anne heeft een groot netwerk in duurzaamheid. Ze weet te overtuigen door haar kennis van zaken en haar scherpe analytische blik. Ze heeft zowel aandacht voor de inhoud als voor de relaties. Ze weet het beste uit de mensen en uit het team te halen. Met haar warme en energieke persoonlijkheid is een ze een aanwinst voor het team en voor het project."

Anne Hurkens | Projectleider Power2Nijmegen, Gemeente Nijmegen