Gastdocenten


GASTDOCENTEN


Ik vind het super leuk om met gastdocenten te werken. En ik kies alleen mensen die ik vertrouw, echt hun vak verstaan en die bijdragen aan mijn gedachtegoed. Èn die helpen naar meer verdieping en gewoon een waardevolle dag, mèt humor. Hieronder stel ik ze voor!

Katinka Manders


Nieuwstijdsdenker, dwarsdenker, pionier. Ze werkt al zo’n twintig jaar systemisch en met paarden. Ze heeft de opleiding systemische paardencoaching opgezet en is dus Anne’s ‘juf’ hierin.


Zoals Katinka zelf reageerde op de vraag om gastdocent te zijn bij de dag over 'systeem':

‘Ja, ja, ja…. Kom maar op! Lijkt me fantastisch om onze krachten te bundelen!’


Katinka brengt altijd een scherpe geest mee, recht voor z’n raap, een berg gevoel, humor; gewoon heerlijk leerzaam.

Lees meer over haar en haar werk op www.nuri.nu.

Gonny van Boxtel


Gonny is haptotherapeut en docent aan de opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH).

Wij hadden Gonny als docent,

jeetje wat veel geleerd van haar!


Ze is heel graag gastdocent bij de dag over 'presentie'. Ze maakt ook de link met systemisch werken. Ze staat voor verbinding, beweging, ontmoeting, openen, humor, lucht.


En een dag met Gonny raakt de kern vanaf minuut 1, lekker concreet en gewoon kei-leuk 😊

Pieter Wijnen


Hij is trainingsacteur en helpt trainers, opleiders en cursisten het maximale uit hun training of opleiding te halen door het leveren van bepaald (on-) gewenst gedrag en bijbehorende feedback. Theoretische kennis omzetten in een leerzame oefen-ervaring dus, in de dag 'emotie'. 


Pieter wordt in deze rol ook ingezet bij ontwikkel- en selectie assessments en als onderdeel bij opleidingen, onder andere aan de Radboud Universiteit. Pieter en ik waren collega’s bij Engelen Arbeidsadvies.


Hij vindt het erg leuk om mee te doen in dit traject. Met Pieter krijg je een rake spiegel, vanuit een veilige setting, waarin je mag leren en dòen.

MEER PRAKTISCHE INFO?

Klik hieronder :-)