Missie


VIND JE PLEK


Vanuit welke missie werk ik?

Waarom werk ik vanuit dit idee?

Wat wil ik hiermee bereiken?

Waarom geloof ik hierin? Scroll verder :-)

Missie


De wereld vernieuwt en ieder draagt daar aan bij. Ik bied rust, ruimte en regie, zodat je je bewust bent van jezelf en de ander. Ik help je jouw eigen kompas te formuleren. Zo sta je helder en congruent in het leven en leef je moeiteloos.


Dit straal je af op je omgeving en dit geef je door. Zo is de wereld een happier place voor jou en de mensen om je heen. Van daaruit komt er ruimte voor creatieve ideeën en dìe zijn juist zo nodig om de actuele uitdagingen in de wereld het hoofd te bieden!

Voor jou


Graag werk ik met mensen die heel wat in hun mars hebben. Leider zijn of de leiders van de toekomst zijn. Minimaal vijf jaar werkervaring. Samen vorm je een gevarieerde groep deelnemers, in het traject. Je hebt al wat bekendheid met de gevoelskant van het leven. Bent nieuwsgierig naar je ware potentieel en bereid om samen out of the box te ontdekken. 


WANT jullie zitten of komen op de plekken waar de beslissingen genomen (gaan) worden die veel betekenen voor de wereld. En jij maakt het verschil als je je plek kent en pakt. Ik help je die plek in te nemen.

Out of the box!


En ja, je zult best nieuwe dingen tegen komen in dagen die ik geef en in het leiderschapstraject. Wie weet is dat ook spannend. Maar wekt het je nieuwsgierigheid? Laat me je meenemen en laten zien wat er mogelijk is. Aan jou de keuze om iets wèl of niet in te gaan zetten. 


En nee, ik weet niet alles. En ook ik leer steeds dingen bij. Iedereen ontwikkelt en kan elkaar inspireren. Dus in die zin, maken we ook de dag sàmen. 

unsplash