Wie ben ik

Hoi, ik ben Anne

Aangenaam


Ik ben uniek. Net als jij. 

Inmiddels bijna 20 jaar werkervaring, begonnen met studeren met mn hoofd. Dat kon ik goed. Ik heb twee studies aan de universiteit gedaan. Tegelijk. Ik ben dus analytisch sterk, doelgericht en weet van aanpakken.

Vanaf zo'n 15 jaar geleden ben ik ook mn 'gevoelskant' gaan ontwikkelen. Ik heb haptonomie gestudeerd, paardencoaching, holistische yoga. En ik merkte dat het erom gaat deze twee stromen te combineren. Ons hoofd krijgt al heel veel aandacht in het werkende leven. Ik gebruik de gevoelskant om dit te verrijken en veranderen. Ik zie mijzelf als verbinder van de ‘gewone’ werkwereld en de ‘gevoelswereld’ zoals je die kent van bij je coach, tijdens je meditatie of op je yogamat. Ik help je met die bewustwording en heb een holistische kijk, de mens als één geheel. Ik combineer vanuit alle hoeken. Verfrissend en out of the box. Ik kan me goed kwetsbaar opstellen. Humor, positiviteit en afwisseling passen bij me. Evenals een scherpzinnige annelyse, recht door het midden. Ik ben een transitiedenker, voel aan wat er nodig is in een tijdsgewricht. En daarom doe ik wat ik nu doe. Hieronder heb ik een aantal van mijn rollen van de afgelopen jaren opgeschreven, dan krijg je een idee van mijn CV. 


  • Teammanager Ruimtelijk Beleid
  • Programmamanager Duurzaamheid
  • Kwartiermaker Energietransitie
  • Projectleider Transitievisie Warmte
  • Beleidsadviseur Ruimtelijk Domein
  • Freelance loopbaan- en reïntegratie adviseur
  • Freelance docent holistische kinderyoga
  • Systemisch Coach met behulp van paarden
  • Haptonomisch counselor
  • Centered Riding Instructeur level 1